Glasschade melden

Bel: 0478 - 63 20 44

Over Creemers

Creemers Glas-,  schilder- en onderhoudswerken in Vierlingsbeek kent zijn oorsprong rond het jaar 1888,  toen onder leiding van Johannes Creemers. Nu zijn wij bijna anderhalve eeuw verder met veel ervaring en hele mooie klanten. Het familiebedrijf wordt vandaag de dag geleid door de vijfde generatie, in de persoon van Michel Creemers. Hij heeft dezelfde visie als zijn voorgangers; vakmanschap, kwaliteit en service. Hoewel we trots zijn op de rijke geschiedenis van ons bedrijf, kijken we niet teveel achteruit. Integendeel, we willen vooruitstrevend meewerken aan de verdere professionalisering van ons vak. Daarbij kijken we nadrukkelijk ook naar maatschappelijke en sociale aspecten die juist in onze branche spelen. Bovendien zorgen wij dat onze opdrachtgevers steeds hun voordeel kunnen doen met de nieuwste inzichten op het gebied van onderhoud.

Naast het “pure” schilderwerk bieden wij diensten aan op het gebied van bouwkundige werkzaamheden en glaszetterij.  Wij staan klaar voor zowel kleine als grote projecten (zowel particulier als bedrijfsmatig).

Wij hebben een vast team met ruim 25 vakmensen in dienst en het hele team bestaat uit 30 medewerkers. Hier zijn wij erg trots op. Vele werknemers zijn al heel lang in dienst bij ons. Dit zegt veel over ons. Iedereen speelt een belangrijke rol in onze onderneming. Wij doen ons werk met veel passie.

[Afbeelding]

[Naam]

Fucntie van persoon 06-12345678 info@creemers.nl

Over [naam]

Text.