Glasschade melden

Bel: 0478 - 63 20 44

Schilderwerk

Wij zijn de specialist voor al uw binnen- en buitenschilderwerk. Onze jarenlange ervaring biedt u de garantie dat we met de grootste zorg uw woning / bedrijvenpand kunnen schilderen. Wij kunnen u adviseren over kleur en materiaalgebruik, waarbij we enkel met de meest duurzame middelen werken.

Schilderwerk
Onze vriendelijke vakmensen werken zelfstandig en met oog voor detail. De kwast en roller spelen vandaag de dag niet meer de belangrijkste rol in ons vakgebied. Wij beschikken over de modernste materialen en gereedschappen voor het beste afwerkresultaat en om onze aanwezigheid zoveel mogelijk te beperken. Denk hierbij aan het gebruik van de verfspuit. Door middel van een airless verfspuitsysteem behalen we fantastisch strakke resultaten op wanden, plafonds, deuren en kozijnen. Het spuiten kan diverse voordelen bieden, en samen met u bepalen wij of spuiten de juiste keuze is. U wilt immers zo snel mogelijk van uw nieuwe schilderwerk kunnen genieten.

Vloercoating

Tevens kunnen wij zorgdragen voor het coaten van vloeren. Er zijn diverse redenen om een vloerafwerking in de vorm van een coating te overwegen. Het beschermt uw vloer tegen zware mechanische belasting, gladheidbestrijding en gebruik van chemische stoffen. Tevens speelt onderhoudsgemak ook een belangrijke rol. Wij coaten uw vloer conform uw wensen en de gestelde (milieu) eisen. Afhankelijk van deze eisen zijn de vloeren vloeistofdicht, zwaar belastbaar, antislip, chemisch bestendig, duurzaam en makkelijk te gebruiken. Vloeren coaten is toepasbaar voor particulieren, publieke sector en bedrijven.

Stralen

Door middel van stralen worden walshuid, oude verflagen, roest en andere verontreinigen van onder andere staal, hout, beton, (bakstenen) gevels verwijderd. Hoe beter dit alles is verwijderd, hoe schoner het oppervlak. Het materiaal is daarna klaar voor de volgende behandeling. Het te gebruiken straalmiddel is afhankelijk van het materiaal en de gekozen vervolgbehandeling. De uiteindelijke ruwheid van het oppervlak hangt af van de mate van stralen, het gebruikte straalmiddel en de inslagkracht van het straalmiddel.

[Afbeelding]

[Naam]

Fucntie van persoon 06-12345678 info@creemers.nl

Over [naam]

Text.