Glasschade melden

Bel: 0478 - 63 20 44

Van Well

De historie Van Well Schilders gaat ruim 100 jaar terug en startte met de oudste generatie Toon van Well als dorpsschilder met een drogisterij in Horst (Noord-Limburg). In 2013 vonden wij in Michel Creemers de geschikte partner om onze kwaliteit te behouden en het dienstenpakket uit te breiden.” Twan van Well

Van Well

Toon van Well trouwde de dochter van verffabrikant Bouts uit Blerick, waardoor zij samen altijd op de hoogte waren van de nieuwste ontwikkelingen in de industrie.

Jac van Well nam het stokje over in 1946. In de periode van wederopbouw na de oorlog, groeide ook Schildersbedrijf Van Well erg snel. Nog altijd werken wij actief mee aan het verder ontwikkelen van de nieuwste items in de branche. Met deze historie aan ervaring op zak, blijven wij continue actief en weten wij hoe belangrijk het is om continue tegemoet te kunnen komen aan de behoefte van de klant.

In 1978 nam Twan van Well de zaak over van zijn vader. Hij bleef voorop stellen dat de kennis up to date moet worden gehouden en daarbij nooit de verfraaiing uit het oog mag worden verloren. “Onze lijfspreuk ‘Sterk in kleur’ is daarop gebaseerd: werken naar een duurzaam en esthetisch resultaat met hoogwaardige producten.

[Afbeelding]

[Naam]

Fucntie van persoon 06-12345678 info@creemers.nl

Over [naam]

Text.