Home » Diensten » Vastgoedonderhoud

Vastgoedonderhoud

CreemersPlan is hét renovatiesysteem voor bestaande kozijnen.
Het begint met het verwijderen van delen die zijn aangetast of beschadigd. Voor de aangetaste of beschadigde delen van het kozijn komt gezond hout in de plaats. U kunt het systeem ook inzetten als preventief wapen. In dat geval brengen we in bestaande kozijnen V-vormige sleuven aan in alle verbindingen waar inwatering mogelijk is. We passen afdichtingskit toe om de verbindingen te verdichten. De impregneerhars vooraf zorgt voor een duurzame hechting. Zo creëren we een constructie die inwateringsvrij is en waar aantasting van hout uitgesloten is.

CreemersLamikon is dé manier om uw bestaande houtwerk duurzaam te beschermen.
Voor deze constructie werken we met het gepatenteerde CreemersLamikon. Doormiddel van ventilatie aan de buitenkant van het kozijn wordt uw houtwerk duurzaam beschermt en krijgt een beluchte bekleding van geperste steenvezelprofielen. Zo is het kozijn onbereikbaar voor weersinvloeden terwijl het hout wel vrij kan ademen en overtollig vocht gemakkelijk kwijt kan. Kortom, een levenslange bescherming van uw houten gevelelementen die structureel afrekent met houtrot en verfgebreken. CreemersLamikon is een uitstekende oplossing voor o.a. verkeerd gelamineerd en gevingerlast hout en foutieve detailleringen.

Voor alle niet zuigende onderdelen van uw vastgoed maken wij gebruik van de innovatieve RenovatieCoating en natuurlijk besteden wij alle zorg aan het schilderwerk.

Wilt u weten wat wij voor het onderhoud van uw vastgoed kunnen betekenen?